facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

ONE Contact har arbetat med försäljning sedan början av 2002. Vår styrka är att vi jobbar med få projekt och hög kvalitet. Vi kan hantera försäljningen till nya och befintliga kunder, mötesbokningar. Som säljare hos oss har man möjligheten att utvecklas som person och sin karriär. Våra team är kända för deras sammanhållning och engagemang.


Arbetsplats och kultur

Hos oss har man möjligheten att klättra och växa både på jobbet och på fritiden. Vi på vårt kontor har mycket aktiviteter tillsammans allt ifrån skateboard till femkamp på stranden. Varför jobba med oss?

 • Vi hjälper att dig igång

  Vi hjälper dig att skriva in dig på Social Seguridad och skaffa NIE-Nummer plus bank.

 • Gratis spanskalektioner

  För att kunna etablera sig i en ny stad och land så är språket viktigt. Vi har gratis lektioner till alla våra medarbetare som matchar schemat!

 • Grundlön + provision

  Arbeta med trygghet! På alla våra projekt har vi grundlön + provision så att alla har möjligheten att klättra men alltid känna trygghet. Vi erbjuder 6-timmarsdagar men även 100% anställning till våra medarbetare så man kan uppleva Barcelona på riktigt!

 • Välkända uppdragsgivare

  Vi har 10 års erfarenhet här nere i Barcelona och arbetar idag emot de mest vällkända företagen i Sverige emot respektive brancher.

Carrer de Padilla 323
08025 Barcelona Vägbeskrivning jobs.barcelona@onecontact.se

Malmö

Föreningsgatan 15
211 44 Malmö Vägbeskrivning jobs.malmo@onecontact.se

Valencia

Valencia
Valencia Valencia Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ONE Contact?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@onecontact.cc
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor